Mad ud af huset – Festmiddag
Sammensæt din egen menu ud af huset – min. 10 personer
Forret
Asparges med skinke, chips, hollandaise på brunet smør samt urter
Rejemad på ristet briochebrød med rejesalat, avocado, semi dried tomat samt nødder
Stegt kammusling med muslingebisque, grøn olie samt chips
Der serveres hjemmebagt brød samt smør til alle forret
Hovedret
Braiseret lammekølle med grov kartoffelmos samt sylt
Kylling ballotine med årstidens grønt, kartoffel samt sauce supreme
Kalvefilet med årstidens grønt, kartoffel samt rødvinsglace
Marineret svinenakkefilet med variation af årstidens grønt, kartoffel samt whisky sauce
Fisk med årstidens grønt, kartoffel samt beurre blanc
Dessert
Yuzu tærte med marengs og vaniljeis
Klassisk tiramisu
Rabarber panna cotta med jordbærsorbet
Andre Mad ud af Huset muligheder
Bordbestilling til restauranten
Respekt, kærlighed og råvarer er 3 vigtige ord til at definere køkkenet på Hotel Bredehus.
Book et værelse
Ønsker du at reservere værelse, kan du ringe til os direkte på tlf. 88 82 16 66 eller sende en forespørgsel.
Husmandskost - Dagens Ret
Portionerne er store og der nok af det hele til de sultne husmænd.
Mad ud af huset
Vi leverer gerne mad ud af huset til dit arrangement.