Nogen kalder det for ”dagens ret” – vi kalder det ”husmandskost”.
Husmandskost
Hver dag vælger vi en ny klassisk ret, tilberedt med kærlighed, respekt for håndværket og ikke mindst råvarerne. Portionerne er store og der nok af det hele til de sultne husmænd.
Hver torsdag til lørdag mellem kl. 17.30 – 19.30
Se menuer nedenfor
Torsdag - uge 23 - SIDSTE CHANCE
Stegt flæsk
- med persillesauce, hjemmesyltede rødbeder samt hvide kartofler
Fredag - uge 23 - SIDSTE CHANCE
Gammeldags flæskesteg
- med hjemmesyltet rødkål, agurkesalat, brune- og hvide kartofler, chips samt skysauce
Bordbestilling til restauranten
Respekt, kærlighed og råvarer er 3 vigtige ord til at definere køkkenet på Hotel Bredehus.
Book et værelse
Ønsker du at reservere værelse, kan du ringe til os direkte på tlf. 88 82 16 66 eller sende en forespørgsel.
Husmandskost - Dagens Ret
Portionerne er store og der nok af det hele til de sultne husmænd.
Mad ud af huset
Vi leverer gerne mad ud af huset til dit arrangement.