Buffet og brunch på Bredehus
Vi tilbyder dette arrangement i tidrummet 10.00 til 14.00 (buffet 10.00 til 13.00)
Klassisk Brunch
- Rundstykker, rugbrød og surdejsboller
- Hjemmelavede marmelader og chokoladecreme
- Udvalg af oste fra nær og fjern med tilhørende garniture
- Pålægsfade med hamburgerryg, rullepølse og spegepølse
- Letrøget laks med rævesauce og urter
- Skyr med hjemmesyltede nødder
- Røræg med stegt bacon
- Stegte brunchpølser
- Pandekager med sirup og frisk frugt
- Brunsviger
- Inkl. kaffe/the og 2 slags juice
Pris: 325,00 kr. pr. person
Frokostbuffet klassisk dansk
- Pandestegt rødspættefilet med remoulade
- Koldrøget laks med rævesauce og urter
- Tarteletter med høns i asparges
- Rosastegt kalvetyksteg med skysauce
- Frikadeller med hjemmelavet rødkål
- Ovnstegte kartofler
- Årstidens friske salater
- Tærter med årstidens frugt
- Frisk udskåret frugt
- Hjemmelavet vanilje is
Pris: 475,00 kr. pr. person inkl. velkomstdrink, kaffe/the og sødt
Festbuffet
Forret
- Røget torsk med nødder, syltede tapioka, agurk samt urteolie
- Bresaola med kerner, fermenteret hvidløg, olivenolie samt revet ost
- Grillet grøn asparges, grøn mayo, chips samt dildstøv
Der serveres hjemmebagt brød og smør til.
Hovedret
- Kalveculotte med skysauce
- Marineret svinenakkefilet
- Ovnstegte kartofler med urter
- 2 slags salat efter årstiden med tilhørende dressing
Dessert
- Citrontærte med marengs
- Chokoladebrownie med karamel
- Vaniljeis
Priser: 565,00 kr. pr. person inkl. velkomstdrink, kaffe/te og sødt
Bordbestilling til restauranten
Respekt, kærlighed og råvarer er 3 vigtige ord til at definere køkkenet på Hotel Bredehus.
Book et værelse
Ønsker du at reservere værelse, kan du ringe til os direkte på tlf. 88 82 16 66 eller sende en forespørgsel.
Husmandskost - Dagens Ret
Portionerne er store og der nok af det hele til de sultne husmænd.
Mad ud af huset
Vi leverer gerne mad ud af huset til dit arrangement.