Selskaber
Vores dygtige og engagerede kokke er altid garant for en fantastisk gastronomisk oplevelse. De bruger gerne lokale råvarer. Menuerne ligger ikke fast – der skal være plads til kreativitet.
Op til alle selskaber afholdes menusamtale, hvor gode ideér og ønsker tales igennem og afstemmes efter årstidens tilgang af råvarer.
Krav
Minimum antal for afholdelse af selskaber er 12 personer.
Det endelige antal gæster oplyses senest 7 dage før arrangementets afholdelse.
Vi glæder os til at kunne betjene jer og jeres gæster.
Bordbestilling til restauranten
Respekt, kærlighed og råvarer er 3 vigtige ord til at definere køkkenet på Hotel Bredehus.
Book et værelse
Ønsker du at reservere værelse, kan du ringe til os direkte på tlf. 88 82 16 66 eller sende en forespørgsel.
Husmandskost - Dagens Ret
Portionerne er store og der nok af det hele til de sultne husmænd.
Mad ud af huset
Vi leverer gerne mad ud af huset til dit arrangement.